Navigation

Ponuda proizvoda

Return to Previous Page
Opis

Opis

SPECIFIKACIJA Jed. mjere DH 44 DH 92
 Kapacitet isušivanja(30°C/80%) l/24h 40 80
 Radno područje – vlažnost  % RH  35-99  35-99
 Radno područje – temperatura °C 3-35  3-35
 Protok zraka  m3/h  480  1000
 Sredstvo za hlađenje tip  R407C  R407C
 Napon mreže  V/HZ  230/50  230/50
 Potrošnja el. energije  kW  0,8  1,65
 Kapacitet spremnika za vodu l  11  11
 Težina  kg  43  66

CIJENE U CJENIKU ISUŠIVAČI MASTER

Returns & Delivery

Detalji o proizvodu.

Srodni proizvodi

Brzi pregled

ISUŠIVAČ MASTER / odvlaživač zraka – profi compac

Dizajn isušivača ŸVeliki kapacitet isušivanja. Jaka i izdržljiva konstrukcija pogodna za zahtjevne radove. ŸJednostavan za transport zahvaljujući velikim kotačima i ergonomskoj ručki. ŸJedostavno korištenje. ŸUgrađeni higrostat. ŸMogućnost kontinuiranog rada (24 sata/dan). ŸSpremnik za vodu s funkcijom automatskog isključivanja uređaja kada se spremnik napuni. ŸMogućnost spajanja crijeva za odvod kondenzata ŸBrojač radnih sati i filter zraka. Automatsko odleđivanje na niskim temperaturama. Primjena GRADITELJSTVO: privatne kuće, ugostiteljski objekti, podrumi, hoteli, uredi, sportski centri, postavljanje i sušenje parketa, postavljanje podova i zidnih obloga. POPLAVLJENE ZGRADE I OBJEKTI: ove modele koristi Crveni Križ, vatrogasci, županije i druge organizacije za sanaciju šteta na poplavljenim područjima.. ŸZAŠTITA OD KONDENZACIJE: vodoprivreda,pročišćivači za otpadne vode, elektroprivreda, čistionice, informatički centri, itd. SKLADIŠTA: sve vrste skladišta u kojima je prisutna veća koncentracija vlage
Brzi pregled

ISUŠIVAČ MASTER / odvlaživač zraka – kućni

Dizajn isušivača Atraktivan izgled. Kompaktno plastično kućište. Ugrađeni higrostat. Aktivni ugljeni filter upija neugodne mirise. Elektronska upravljačka ploča (osim DH 711). Niska potrošnja električne energije i niska razina buke za vrijeme rada. Prozirni spremnik za vodu. Lagan, jednostavan za transport i upotrebu. DH 720 je opremljen sa UV lampom, ubija bakterije i klice. Primjena STAMBENI OBJEKTI: isušivači zraka su najbolji izbor za sve situacije u kojima se treba ukloniti višak vlage u bilo kojem stambenom prostoru. SANITARNI OBJEKTI I MANJA SKLADIŠTA: kupaonice, kemijske čistionice, praonice, sušare, ostave i podrumi. JAVNI OBJEKTI: knižnice, knjižare, arhivi, galerije, uredi, kabineti, spremišta muzičkih instrumenata. KAMPOVI I REKREACIJA: vikendice, kamp kućice, manji turistički objekti, fitness sobe i teretane.
Brzi pregled

ISUŠIVAČ MASTER / odvlaživač zraka – profi ekonomic

Dizajn isušivača Jednostavne operacije i namjena uređaja. Ekonomični modeli sa pristupačnom cijenom za korisnika. Ugrađeni hidrometar. Model DH721 je idealan za manje prostore. Automatsko odleđivanje na niskim temperaturama. Niska potrošnja električne energije i mala težina uređaja. Visoka učinkovitost. DH721 DH721 Dizajnirano za lako rukovanje i transportiranje. Jaka i izdržljiva metalna konstrukcija za dugi radni vijek. Posebna primjena NOVI I STARI STAMBENI OBJEKTI: isušivači zraka su najbolji izbor za sve situacije u kojima se treba ukloniti višak vlage u bilo kojem stambenom prostoru, te za podrume i garaže. OBRTI: trgovine, proizvodni obrti, kemijske čistionice, informatički centri, praonice i sušare, itd. POLJOPRIVREDA: prerada mesa i mliječnih prerađevina, skladišta žitarica i svih vrsta hrane. Također, česta upotreba isušivača je u svrhu uklanjanja vlage iz poplavljenih područja ili prostora.
Back to top