Navigation

Ponuda proizvoda

Return to Previous Page
Opis

Opis

Rucni uredaj za bušenje s snažnim benzinskim motorom. Idealan za bušenje rupa u zemlji. S ruckom, specijalnim adapterom, prigonom s dvije brzine i serijski ugradenim hodom unazad za otpuštanje blokiranih svrdala. Sigurno startanje stroja u praznom hodu, bez pokretanja svrdla.

Tehnicki podaci Oprema
Volumen                                         27,2 cm3 Antivibracijski sistem

DA

Snaga 0,8/1,1 kW/KS Elektronsko upaljivanje

DA

Masa bez svrdla i goriva 4,8 kg Prigon sa dvije brzine

DA

Broj okretaja svrdla u 1. brzini 910 1/min

 

Broj okretaja svrdla u 2. brzini 2710 1/min

 

Razina zvučnog tlaka (dB(A)) 103,0

 

Razina zvučne snage (dB(A)) 109,0

 

Vrijednost vibracija lijevo/desno (ms2) 2,2/2,5
Returns & Delivery

Detalji o proizvodu.

Srodni proizvodi

Brzi pregled

BUŠAČ MTL-85R *

Dizajnirani za bušenje rupa za sadnju biljaka, postavljanje vrtnih stupova, ograde ili rasvjetnih stupova. Uređaj pruža superiornu snagu  u svim uvjetima, čak i na negostoljubivom zemljištu, u svim mogućim položajima i za najteže poslove na najtvrđoj zemlji. *Isporuka bez svrdla
14,875.00kn
Brzi pregled

BT 360 – Snažan uređaj za dvije osobe – za zemlju

Robustan uređaj za bušenje za dva poslužitelja s dodatnim prekidačem za zaustavljanje stroja za drugog poslužitelja. Sklopivi okvir s ručkama obloženima gumenim crijevom sigurnim za prihvat. Uređaj je podržan širokim spektrom svrdala u ponudi, za svaku namjenu.
17,000.00kn
Brzi pregled

BT 45 – Uređaj za bušenje drveta; efektivno bušenje drveta bez struje

Rucni uredaj za bušenje sa snažnim benzinskim motorom. Idealan za bušenje rupa u drvetu do promjera 25 mm, kada nam na raspolaganju nije uticnica ili kada zbog niskih temperatura ne možemo raditi s akumulatorskom bušilicom.  S ruckom, specijalnim adapterom, prigonom s dvije brzine i serijski ugradenim hodom unazad za otpuštanje blokiranih svrdala. Sigurno startanje stroja u praznom hodu, bez pokretanja svrdla.
4,562.50kn
Brzi pregled

BT 130 za zemlju

Uredaj za bušenje za jednog poslužitelja sa inovativnom QuickStop kocnicom svrdla. Posebno primjenjiv za višestrane zadatke kao što su bušenje jednostavnih rupa u zemlji pa do uzimanja uzoraka tla.
7,725.00kn
Brzi pregled

BUŠAČ MTL-51 *

Dizajnirani za bušenje rupa za sadnju biljaka, postavljanje vrtnih stupova, ograde ili rasvjetnih stupova. Uređaj pruža superiornu snagu  u svim uvjetima, čak i na negostoljubivom zemljištu, u svim mogućim položajima i za najteže poslove na najtvrđoj zemlji. * Isporuka bez svrdla
4,990.00kn
Back to top