Navigation

Ponuda proizvoda

Return to Previous Page
Opis

Opis

Tehnicki podaci Oprema
Volumen                                         30,8 cm3 ElastoStart

DA

Snaga 1,3/1,8 kW/KS Elektronsko upaljivanje

DA

Masa bez svrdla 9,4 kg Preklopive rucke

DA

Broj okretaja svrdla 190 1/min Kocnica starta/ kocnica okreta

DA

Razina zvučnog tlaka (dB(A)) QuickStop kocnica svrdla

DA

Razina zvučne snage (dB(A))

 

Vrijednost vibracija lijevo/desno (ms2)
Returns & Delivery

Detalji o proizvodu.

Srodni proizvodi

Brzi pregled

BUŠAČ MTL-51 *

Dizajnirani za bušenje rupa za sadnju biljaka, postavljanje vrtnih stupova, ograde ili rasvjetnih stupova. Uređaj pruža superiornu snagu  u svim uvjetima, čak i na negostoljubivom zemljištu, u svim mogućim položajima i za najteže poslove na najtvrđoj zemlji. * Isporuka bez svrdla
4,990.00kn
Brzi pregled

BT 360 – Snažan uređaj za dvije osobe – za zemlju

Robustan uređaj za bušenje za dva poslužitelja s dodatnim prekidačem za zaustavljanje stroja za drugog poslužitelja. Sklopivi okvir s ručkama obloženima gumenim crijevom sigurnim za prihvat. Uređaj je podržan širokim spektrom svrdala u ponudi, za svaku namjenu.
17,000.00kn
Brzi pregled

BT 45 – Uređaj za bušenje drveta; efektivno bušenje drveta bez struje

Rucni uredaj za bušenje sa snažnim benzinskim motorom. Idealan za bušenje rupa u drvetu do promjera 25 mm, kada nam na raspolaganju nije uticnica ili kada zbog niskih temperatura ne možemo raditi s akumulatorskom bušilicom.  S ruckom, specijalnim adapterom, prigonom s dvije brzine i serijski ugradenim hodom unazad za otpuštanje blokiranih svrdala. Sigurno startanje stroja u praznom hodu, bez pokretanja svrdla.
4,562.50kn
Brzi pregled

BT 45 – Uređaj za bušenje zemlje; u trenu buši rupe u zemlji

Ručni uredaj za bušenje s snažnim benzinskim motorom. Idealan za bušenje rupa u zemlji. S ruckom, specijalnim adapterom, prigonom s dvije brzine i serijski ugradenim hodom unazad za otpuštanje blokiranih svrdala. Sigurno startanje stroja u praznom hodu, bez pokretanja svrdla.
4,562.50kn
Brzi pregled

BUŠAČ MTL-85R *

Dizajnirani za bušenje rupa za sadnju biljaka, postavljanje vrtnih stupova, ograde ili rasvjetnih stupova. Uređaj pruža superiornu snagu  u svim uvjetima, čak i na negostoljubivom zemljištu, u svim mogućim položajima i za najteže poslove na najtvrđoj zemlji. *Isporuka bez svrdla
14,875.00kn
Back to top